Schlaf Boxer Schlaf – oder der Winter kommt halt doch

Unser Kollege Len Thesing hat bereits begonnen seine V-Motoren einzumotten.

Er kümmert sich um KR 21 Swing Peggy  und baut auch Fahrräder zum E-Bike um.

Hier seine neue neue Werkstatt.

Alles auf Vordermann bringen.Ach ja, den VW nicht vergessen.

Und das schönste zum Schluss.

So wird es jetzt den meisten von uns gehen, die Schätze einmotten und die graue und neblige Novemberzeit hinter uns bringen.

Hier seine Vorstellung.

Beste Victoria geïnteresseerde,

Mijn naam is Len Thesing (1965)  en ik fungeer als contactpersoon voor de Victoria vereniging in Nederland.

Mijn ouders zijn in 1946 met een Victoria KR20 uit 1936 gaan rijden. Eind jaren 50 was deze motor zo verouderd dat er geen koper meer voor te vinden was. Mijn vader heeft de motor gedemonteerd en  op zolder gelegd. Als 10 jarige was het “vinden” van een motorfiets op zolder een geweldige vondst. Met ijzerdraad had ik de motor in elkaar gezet en vertelde het mijn ouders. Het Victoria virus had toegeslagen. Tijdens mijn 16de levensjaar kocht ik een KR26 en heb deze in de twee jaren richting mijn rijbewijs gerestaureerd. Met een zeer kleine beurs kon ik toch motorrijden en nog op een Victoria ook.

Op mijn 18de kocht ik mijn eerste Bergmeester. Andere modellen volgde al spoedig zoals: diverse

Vicky ’s, Swing’s, Nicky’s en Peggy. Omdat ik de KR26 en Bergmeister voor woon/werk verkeer heb gebruikt heb ik vele 10.000de  kilometers Victoria plezier achter de rug. Dit plezier heeft een vervolg gekregen in 1995 toen ik bij toeval hoorde van de Victoria ig. Ik heb in Miehlen het Victoria treffen bezocht en kon eindelijk mijn passie delen. Ik ben goed op de hoogte van de club en haar leden. Mocht u vragen hebben omtrent het thema Victoria kun u bij mij terecht. Vanzelfsprekend heb ik niet op alle vragen een antwoord maar de kans is groot dat ik u naar de juiste persoon weet te verwijzen.

Ik hoop dat de Victoria club u veel plezier biedt!

 

Met vriendelijke groet,

Len Thesing

Westzaan

Holland

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.